Wat is PSYCH-K®?

 

PSYCH-K® is een eenvoudige, krachtige en effectieve methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau blijvend te transformeren in helpende overtuigingen. Zie het als het herprogrammeren van een computer. Het oude wordt overschreven met het nieuwe zodat je weer vanuit een fijne startpositie aan het leven kan deelnemen.

Belemmerende overtuigingen 
transformeren met PSYCH-K®

 

Loopt het leven, op sommige of veel vlakken, niet zoals jij wilt?

 

Heb jij last van:

 

 • perfectionisme
 • faalangst
 • laag zelfbeeld
 • weinig zelfvertrouwen
 • het gevoel jezelf kwijt te zijn
 • overwerkt of burn out klachten
 • negatieve gedachtes
 • zelfsabotage
 • stress
 • jezelf nooit goed genoeg vinden

 

Herken je er één of meer? Dan heeft dit, en dat is niet raar, een flinke impact op jouw levensvreugde. En verstandelijk weet je echt wel wat je moet doen of denken en toch lukt het je niet om te veranderen.

 

Ook dat is niet raar! Ruim 95% van je overtuigingen zitten namelijk opgeslagen in je onderbewuste. Dan kan je nóg zo je best doen om anders te gaan denken en doen, alleen kost dat héél veel oefening en tijd voordat deze nieuwe overtuigingen zó eigen worden dat je die nieuwe helpende gedachtes onbewust gaat denken en dus voelen.

 

En ik kan het weten want zo heb ik het gedaan 😉 Dit was namelijk vóórdat ik in aanraking kwam met PSYCH-K®. Nu weet ik dat dit proces zo ontzettend veel sneller kan plaatsvinden.

Hoe verloopt een PSYCH-K® sessie?

Een korte samenvatting

 

Allereerst mag jij aangegeven waar je tegenaan loopt. Dit kan op alle gebieden in jouw leven zijn. Denk aan werk, (zelf)liefde, relaties, stress, angsten, ongewenste situaties etc.

Daarna gaan we op zoek naar de overtuigingen die jou tegenhouden om het gewenste resultaat te bereiken. Ook wel jouw belemmerende overtuigingen genoemd. Vervolgens ga je daar een doelovertuiging voor maken.

Een doelovertuiging gaat uit van wat jij wél wilt. We blijven namelijk niet hangen in wat je niet wilt of waar het vandaan komt. We gaan uit van de situatie waar je naartoe wilt bewegen. Dus wat wil je wél? En welke overtuiging is voor jou meer helpend om dit doel ook daadwerkelijk te bereiken?

 

Wanneer je de doelovertuiging hebt geformuleerd begeleid ik jou door een Balans. Zo noemen we het proces waarmee je deze nieuwe doelovertuiging in je onderbewuste gaat opslaan. 

 

Spiertesten

 

Weet je met je bewuste geest het één maar gelooft jouw onderbewuste iets anders, dan zal dat altijd voor een innerlijk conflict zorgen. Om te weten of jouw onderbewuste de nieuwe doelovertuiging gelooft of niet gebruiken we spiertesten. Dit is de manier om te communiceren met het onderbewustzijn. Het onderbewuste stuurt namelijk o.a. al jouw lichamelijke processen aan zoals lopen, praten, fietsen etc. Daarom kunnen we via jouw lichaam, met behulp van een spiertest, nagaan wat jouw onderbewuste wel of niet gelooft. 

 

Hele-brein-staat

 

Nadat we de doelovertuiging hebben ge(spier)test ga je het veranderingsproces in door in de hele-brein-staat te gaan. Hiermee zet je op een eenvoudige en krachtige manier de nieuwe doelovertuiging in jouw onderbewuste. Uiteraard begeleid ik je hier helemaal in.

 

Om te weten of de nieuwe doelovertuiging daadwerkelijk in je onderbewuste is opgeslagen testen we na afloop nogmaals of het gelukt. En dan is het tijd om dit te vieren!

 

Je hebt nu het nieuwe potentieel – de helpende overtuiging – in je onderbewustzijn gezet en je wilt natuurlijk ook veranderingen gaan zien in jouw buitenwereld. Om dit te bespoedigen ga je actiestappen bedenken die gelinkt zijn aan jouw nieuwe doelovertuiging. Want jouw nieuwe potentieel + actiestap(pen) = verandering!

 

Waarin is PSYCH-K® anders dan andere methodes?

 

Een overtuiging is jouw eigen kijk op de wereld. Jouw geloof van “hoe het zit”. Deze conclusie(s), die jij hebt gehaald uit ervaringen uit het verleden, heb jij opgeslagen in jouw onderbewustzijn. En wat jij met jouw bewuste geest ook gelooft of denkt, dit wordt altijd overruled door de diepgewortelde overtuiging die jouw onderbewuste gelooft. Die overtuigingen houden jou dan dus tegen om te doen en te ervaren wat je het liefste wilt.

 

Waarom de meeste methodes en therapieën minder effectief zijn om die belemmerende overtuigingen te transformeren? Dat komt omdat hierbij vooral gewerkt wordt met je bewuste geest. En dit is veel minder effectief wanneer je je bedenkt dat uit hersenonderzoek is gebleken dat ruim 95% van je overtuigingen onbewust is. En op basis van je overtuigingen ontstaan je gedachten, je reacties (gewoonten) en vervolgens hoe je je voelt. 

 

Wil je dus iets substantieels in jouw leven veranderen, dan is het het snelst en meest effectief om de belemmerende overtuiging rechtstreeks in jouw onderbewuste brein te overschrijven door helpende positieve overtuigingen. En dát is precies hoe de PSYCH-K® methode werkt. Een snelle, krachtige mindset boost dus. 

“PSYCH-K® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, effeciënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

– Dr. Bruce Lipton, celbioloog, schrijver en
expert op het gebied van het onderbewuste

PSYCH-K® — High Speed Mindset Change

“Na de sessie voelde ik me 10 kilo lichter.
Er viel een last van mijn schouders”

“Ik voelde me meteen op m’n gemak en je gevoel voor humor en liefdevolle begeleiding maakte dat ik me helemaal open kon stellen en zo tot super mooie doelovertuigingen kwam die we vervolgens in mijn onderbewuste hebben opgeslagen. Dank je wel!”

“De sessie voelde echt als een cadeautje”

Pakketten & tarieven

 

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Voor de sessies die plaatsvinden via Zoom is het belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt.

Kies je voor een offline sessie? Deze vindt plaats in mijn praktijk in Amsterdam.

Make a Change


Heb jij een thema in je leven dat je wilt veranderen? In dit traject pakken wij in 4 sessies zo’n 8-12 belemmerende overtuigingen die jou nu tegenhouden om full on te leven. Tussen de sessies door zet je de actiestappen die we bespreken zodat je ook daadwerkelijk in jouw buitenwereld verandering gaat ervaren.

 • 4x 60-90 min. coach sessie*
 • Locatie: Keizersgracht 394 of online via Zoom

 

€596

€549 (of in 2 termijnen van €280)

*sessies zijn 3 maanden geldig | Wanneer je vóór 28-2-23 in dit traject stapt krijg je als bonus gratis mailsupport tussen de sessies door.

In Charge

 

Merk je dat je al langere tijd tegen meerdere dingen aanloopt of één groot thema dat je zou willen veranderen? Dit traject is voor jou wanneer je bv kampt met depressieve gevoelens, een slecht lichaamsbeeld, een burn out of een groot gebrek aan zelfvertrouwen. Bij deze thema’s zijn er vaak veel belemmerende overtuigingen op verschillende niveaus die we allemaal gaan aanpakken. Dus wil jij gaan voor een diepgaande verandering in jouw leven? Dan is “In Charge” voor jou!

 
 • 12x 60-90 min. coach sessie*
 • Locatie: Keizersgracht 394 of online via Zoom
 • Tussentijds mailsupport

€1788

€1549 (of in 3 termijnen van €533)

*sessies zijn 5 maanden geldig

Twijfel je over welk pakket het beste bij jouw situatie past? Vraag hier gratis een kennismakingsgesprek aan.


Losse vervolg sessies zijn €149 per sessie van 90 minuten

Locatie

Keizersgracht 394, Amsterdam

Gevel Stories - Mindset coach Daphne Holthuizen
Wachtkamer @ Stories - Mindset coach
Wachtkamer @ Stories - Mindset coach

If you can rewrite the software of your mind,

you can change the printout of your experience.

 

-Rob Williams
Originator PSYCH-K®

Vragen die je wellicht hebt:

PSYCH-K® is geschikt voor alle vrouwen die graag het leiderschap over hun eigen leven willen gaan nemen. Vrouwen die klaar zijn om aan te kijken wat hen belemmert en deze blokkades willen opheffen. En die daarna ook echt acties willen nemen om met hun nieuwe potentieel, de helpende overtuiging, aan de slag te gaan. 

In PSYCH-K® gaat het echt om wat je wél wilt en we gaan niet eindeloos door op wat je niet wilt en waar het vandaan komt. Uiteraard is er ruimte om te delen waar je tegenaan loopt, alleen blijven we hier niet uren bij stilstaan omdat je bij mij komt om vooruit te komen in plaats van stil te blijven staan.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je openstaat voor de methode, maar als je al tot hier hebt gelezen lijkt me dat wel het geval😉

 

Je hebt het hierboven wat uitgebreider kunnen lezen maar hier nog even in het kort:

 • Je start met vertellen tegen welk probleem je aanloopt dat je graag wilt oplossen of het doel dat je graag wilt bereiken maar wat maar niet lukt. 
 • We gaan op zoek naar de onbewuste belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden en vanuit daar stel je een mooie doelovertuiging (wat wil je wél geloven) op.
 • We spiertesten of de doelovertuiging al wordt geloofd op onderbewust niveau of niet. 
 • Wanneer dat nog niet het geval is begeleid ik je stap voor stap door het “Balans” proces. Hierdoor ga je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten in je onderbewuste opslaan.
 • Ten slotte maak je een actieplan om de overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk te brengen.

Zie dit laatste als bijvoorbeeld een locatie die je wilt bereiken met de bus. Je hebt een kaartje (dit geeft jou de mogelijkheid om jouw doel te bereiken net als een helpende overtuiging) maar het kaartje zonder actie (het daadwerkelijk op de bus stappen) brengt jou niet bij jouw doel. Oftewel je zal, in veel gevallen, actiestappen moeten nemen om jouw doel te bereiken. En jouw nieuwe overtuigingen gaan er vervolgens voor zorgen dat dit een stuk makkelijker zal gaan. 

Een PSYCH-K® Balans is wat we in PSYCH-K® het veranderingsproces noemen. Dit proces is ontworpen om een ​​optimale verbinding en balans tussen de twee hersenhelften te creëren. Beide hersenhelften worden op de deze manier namelijk geactiveerd. Iets dat je ook ziet bij geoefende yogis. Deze Hele Brein Staat, zoals we dat noemen, is ideaal voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn omdat er niet reactief wordt gereageerd vanuit oude patronen, maar dat het dus mogelijk is om nieuwe overtuigingen op te slaan in het onderbewuste brein. Overtuigingen die jou gaan helpen om je gewenste doelen eerder te gaan bereiken.

Met behulp van spiertesten kunnen wij communiceren met jouw onderbewuste. Het is namelijk belangrijk dat je weet wat jouw onderbewuste wél en niet gelooft. Zo kan je namelijk ook testen of een nieuwe helpende overtuiging daadwerkelijk is opgeslagen in jouw onderbewuste.

Wanneer wij op locatie afspreken gaat het alsvolgt:
We beginnen met het tot stand brengen van communicatie.
Ik stel jou een aantal testvragen terwijl jij ontspannen staat, kin parallel aan de vloer en blik 45 graden naar beneden gericht, en je arm in een hoek van 90 graden opzij houdt. Nadat jij antwoord geeft op de vragen test ik door een lichte druk op jouw arm te geven. Blijft je arm staan dan noemen we dat sterk. Dit geeft aan dat er een sterkere energiestroom door je lichaam gaat. Gaat je arm een beetje of meer naar beneden dan noemen we dat zwak. Je zal zelf voelen dat jouw lichaam dit aangeeft en dat dit niet komt door de lichte druk die ik geef op jouw arm.

Sterk = bij iets waar je het mee eens bent (ja), iets dat je aangenaam vindt, iets dat voor jou waar is
Zwak = bij iets waar je met mee oneens bent (nee), iets dat je onaangenaam vindt, is dat voor jou onwaar is.

Wanneer de communicatie tot stand is gebracht gaan we jouw nieuwe doelovertuiging (wat wil je wél) testen. En wanneer deze zwak is ga je hiervoor een Balans doen.

Hoe kan je dan spiertesten bij een online sessie?:
Alles is met elkaar verbonden. Daarom kunnen we met behulp van een proces dat plaatsvervanging heet, een koppeling tussen onze systemen maken. Op die manier kan ik op afstand de spiertesten voor jouw uitvoeren. Het veranderingsproces doe je zelf. Online PSYCH-K® sessies zijn net zo eenvoudig, krachtig en effectief als sessies op locatie.

Beide opties zijn mogelijk.

Kies je voor online sessies dan hier een aantal belangrijke tips:

 • Zorg voor een goede internetverbinding
 • Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet wordt gestoord of afgeleid
 • Zorg dat je water of thee bij de hand hebt en vooraf voldoende drinkt
 • Mocht je aantekeningen willen maken zorg dan dat je pen en papier bij de hand hebt.

Kies je voor sessies op locatie dan vinden deze plaats in mijn prachtige praktijkruimte in Amsterdam bij Stories op de Keizersgracht 394
Voor de locatie sessies moet ik vooraf de ruimte boeken dus dit stemmen we dan met elkaar af.

Nee dat is niet nodig. Wanneer jij voelt dat je ergens hulp bij kan gebruiken is dit genoeg reden om jezelf één of meerdere sessies te gunnen.

Ik val in de privésector en dat wordt niet vergoed. Maar als jij voor jezelf kiest en gaat voor een traject dat écht bij jou past dan heb je de belangrijkste stap al genomen. Dan ga jij zo krachtig dit traject in en ga je er ontzettend veel uithalen! Zie het als een investering voor een mooi relaxed leven.

Ervaringen van andere vrouwen:

Review eetstoorniscoaching 6
Review eetstoorniscoaching 8
Review eetstoorniscoaching 5
Review eetstoorniscoaching 1