wachtlijst workshop hoofd opruimen - Life is better without
Van chaos naar orde

Van chaos naar overzicht

 

Hoe zou jij het vinden om meer overzicht in je hoofd te ervaren?

 

 Ik weet nog goed dat ik regelmatig kortsluiting had in mijn hoofd. Helemaal toen ik zelf nog in therapie was voor mijn eetstoornis.
Wanneer er dan een vraag werd gesteld, bijvoorbeeld over hoe ik me voelde, kon ik spontaan niks meer voelen of denken omdat het chaos was in mijn hoofd.

Misschien herken je dit wel!

Veel mensen met een eetstoornis zitten heel erg in hun hoofd. En als het dan een opgeruimd hoofd zou zijn is het nog te doen, maar vaak is dat niet het geval.

Alle informatie en emoties staan schots en scheef door elkaar heen. En dus moet je altijd eerst door die grote donkere massa heen om te vinden wat je zoekt. Vaak stuit je dan ook nog op iets anders waar je gedachten dan weer mee aan de haal gaan en raak je de draad kwijt.


Dodelijk vermoeiend!
Maar er is een methode die werkt!


Zelf heb ik een tijdje geleden namelijk mijn “hoofd opgeruimd” en dat geeft z├│ veel rust en zelfvertrouwen. Ik heb zeggenschap in mijn hoofd, weet wat waar staat en kan het zelf opgeruimd houden. Die brei in mijn hoofd is weg.

 

Lijkt jou dat ook wat? Een opgeruimd hoofd.

 

Hieronder kan je je op de wachtlijst zetten voor de online workshop Hoofd Opruimen.
Inschrijven verplicht je tot niets. Het is puur voor mij om te weten dat jij geïnteresseerd bent.
En tegen de tijd dat de workshop klaar is, ben jij de eerste die alle informatie ontvangt.