Eetstoornis herstel coach – Daphne 2

Wachtlijst overbrugging

 

Sta jij op een wachtlijst voor een eetstoornis behandeling?

 

Je hebt eindelijk de stap durven nemen om hulp te gaan zoeken en toen kreeg je te horen dat er een wachtlijst was. Sh*t! Niet zo motiverend als je net aan de slag wilt met je eetstoornis. I know!

 

Daarom bied ik naast mijn intensieve eetstoornis coaching traject ook “Wachtlijst overbrugging”. Zodat jij niet stil staat totdat je met je behandeling aan de slag kan. Want als jij eenmaal de keuze hebt gemaakt om je eetstoornis aan te gaan pakken dan moet je daar ook NU mee beginnen.

 

Want wanneer je tijdens jouw wachttijd het zelf moet gaan doen, riskeer je dat de eetstoornis jou nog sterker in de greep gaat krijgen. 

 

Kies dus voor deze wachttijd overbrugging zodat je niet nog meer terug gaat vallen in je eetstoornis. Ik ga heel graag met jou aan de slag zodat jij al kan gaan beginnen met het loslaten van je eetstoornis. Op deze manier ga jij, wanneer jouw behandeling straks start, vol vertrouwen dat traject in en zal je veel meer resultaten behalen dan wanneer je weer terug bij af bent.

 

Wil je meer weten over mij als coach?  Klik dan even hier.

Vragen die je wellicht hebt over de wachtlijst overbrugging:

Heb ik een doorverwijzing nodig van de huisarts?

Nee dat is niet nodig. Wanneer jij voelt dat jij een eetprobleem of eetstoornis heeft is dit voor mij genoeg om te weten dat jij hulp nodig hebt.

Worden de sessies vergoed vanuit de zorgverzekering?

Ik val in de privésector en dat wordt niet vergoed.

Zijn de sessies op locatie of online?

De sessies vinden online plaats via Zoom. Belangrijk is dus dat je een goede internetverbinding hebt zodat we zonder storingen ons gesprek kunnen hebben.

Maakt het uit bij wat voor kliniek ik op de wachtlijst sta?

Nee dit maakt voor mij niet uit. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om al voordat jouw behandeling daar start met mij aan de slag te gaan.

Neem jij iedereen aan voor coaching?

Voor mij is het belangrijk dat jij je bij mij goed voelt en andersom. Daarom hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek. Als het goed voelt dan kunnen we uiteraard meteen van start. 

Kan jij ook medicijnen voorschrijven?

Nee. Ik ben geen arts of psychiater. Dit is belangrijk om te weten. Voor medisch advies zal je dus altijd in contact moeten blijven met je huisarts. Deze verantwoordelijkheid ligt daarom ook bij jezelf.

Welke mogelijkheden zijn er voor de wachtlijst overbrugging?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (20 minuten) – Gratis5x coachsessie (60 minuten per sessie) – 425 euro
inplannen binnen 2 maanden

 

10x coachsessie (60 minuten per sessie) – 799 euro
inplannen binnen 4 maanden

 

1x losse coachsessie van 60 minuten – 99 euro

 

 

Alles sessies vinden online plaats via ZOOM.
Prijzen zijn inclusief 21% btw