Eetstoornis herstel coach - Daphne

Wachtlijst overbrugging

 

Sta jij op een wachtlijst voor een eetstoornis behandeling?

 

Je hebt eindelijk de stap durven nemen om hulp te gaan zoeken en toen kreeg je te horen dat er een wachtlijst was. Sh*t! Niet zo motiverend als je net aan de slag wilt met je eetstoornis. I know!

 

Daarom bied ik ook “Wachtlijst overbrugging”. Zodat jij niet stil staat totdat je met je behandeling aan de slag kan. Want als jij eenmaal de keuze hebt gemaakt om je eetstoornis aan te gaan pakken dan moet je daar ook NU mee beginnen.

 

Want wanneer je tijdens jouw wachttijd het zelf moet gaan doen, riskeer je dat de eetstoornis jou nog sterker in de greep gaat krijgen. 

 

Kies dus voor deze wachttijd overbrugging zodat je niet nog meer terug gaat vallen in je eetstoornis. Ik ga heel graag met jou aan de slag zodat jij al kan gaan beginnen met het loslaten van je eetstoornis. Op deze manier ga jij, wanneer jouw behandeling straks start, vol vertrouwen dat traject in en zal je veel meer resultaten behalen dan wanneer je weer terug bij af bent.

 

Vraag hier gratis een kennismakingsgesprek aan!

Pakket + Tarieven

 

Deze sessies vinden online plaats via Zoom dus het is belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt.

Mocht je wachttijd langer zijn dan kan je het pakket verlengen of aanvullen met losse sessies.

Overbruggingspakket✻ 5x online coachsessie (60 min)*

✻ Ondersteunende opdrachten (+ feedback)

✻ Mail support tussen sessies

 

 

€ 595

(of 2 termijnen van € 320)

* prijzen zijn incl. 21% btw / sessies zijn 2 maanden geldig

1 losse coachsessie = 149 euro (inc. btw)

Deze vrouwen gingen je voor:

Review eetstoorniscoaching 4
Review eetstoorniscoaching 6
Review eetstoorniscoaching 8
Review eetstoorniscoaching 1
Review eetstoorniscoaching 2
Review eetstoorniscoaching 5
Review eetstoorniscoaching 9
Review eetstoorniscoaching 10

Vragen die je wellicht hebt over de wachtlijst overbrugging:

Nee dat is niet nodig. Wanneer jij voelt dat jij een eetprobleem of eetstoornis heeft is dit voor mij genoeg om te weten dat jij hulp nodig hebt.

Ik val in de privésector en dat wordt helaas niet vergoed.

De sessies vinden online plaats via Zoom. Belangrijk is dus dat je een goede internetverbinding hebt zodat we zonder storingen ons gesprek kunnen hebben.

Nee dit maakt voor mij niet uit. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om al voordat jouw behandeling daar start met mij aan de slag te gaan.

Voor mij is het belangrijk dat jij je bij mij goed voelt en andersom. Daarom hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek. Als het goed voelt dan kunnen we uiteraard meteen van start. 

Nee. Ik ben geen arts of psychiater. Dit is belangrijk om te weten. Voor medisch advies zal je dus altijd in contact moeten blijven met je huisarts. Deze verantwoordelijkheid ligt daarom ook bij jezelf.