Scoren met social media zonder gedoe

Scoren met social media zonder gedoe
Scoren met social media zonder gedoe. Deze zin las ik in de nieuwsbrief van Patty Golsteijn en mijn interesse was meteen gewekt want ja dat wil ik wel. Met één klik kwam ik op de site ondernemen met social media waar je je gratis kan inschrijven voor de webinarserie geleid door zes vrouwen die hier wel raad mee weten. Tussen 28 oktober t/m 6 november 2014 vinden er zes webinars plaats met allen een eigen onderwerp.

Net zo benieuwd als ik? Klik dan op onderstaande button en schrijf je in.

Inschrijven scoren met social media zonder gedoe

 

Related Posts

Contentkalender 2015
Talk like a pirat
Contentkalender da’s handig

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *