Mindset Boekentips

 

Hieronder deel ik boeken met je die indruk op mij hebben gemaakt. Sommigen zijn zelfs “life-changing” geweest.

Laat je verrassen en verander de manier hoe je naar dingen kijkt en hoe je situaties in je leven kan benaderen.

 

 

Alle boeken hebben affiliate link zodat je ze meteen kan aanschaffen mocht je dit willen.
Als je dit via deze link doet, betaal je gewoon de standaard prijs, en krijg ik een klein percentage van dat aankoopbedrag.
Dus mocht je dit op deze manier doen, dan bij voorbaat dank!

De Alchemist - Paulo Coelho

De Alchemist

Schrijver: Paulo Coelho

 

Een prachtig verhaal vol symboliek en levenswijsheden. Het laat je zien wat er voor nodig is om je “legende” (verlangen) te leven en hoe het universum (of God of hoe je het ook wilt noemen) jou de tekenen geeft op die reis. Echt een enorme aanrader en het meerdere keren lezen heel erg waard.

 

Klik hier als je het boek wilt kopen.

Master Your Mindset - Michael Pilarczyk

Master your Mindset – Leef je mooiste leven

Schrijver: Michael Pilarczyk

 

Als je me een beetje kent weet je dat ik er 100% in geloof dat jij de regie kan hebben over jouw “mind”. 

In dit boek legt Michael Pilarczyk op een mooie manier uit hoe dit voor hem werkt en hoe je door het pakken van die eigen regie jouw mooiste leven kan gaan leven. Hij gebruikt veel voorbeelden uit zijn eigen leven, het leven van coachees en van zijn leermeesters waardoor het een inspirerend en makkelijk te lezen boek is. Een aanrader wanneer jij ook (weer) de baas wilt worden van jouw eigen leven.

 

Klik hier als je het boek wilt kopen.

Manifesteren kun je leren - Willemijn Welten

Manifesteren kun je leren

Schrijver: Willemijn Welten

 

Wil je meer weten over hóe je jouw droomleven kan gaan manifesteren? Dit is je boek. 

Het is simpel, no-nonsense en praktische beschreven. Maar ook geschreven met veel liefde, je hoort haar het allemaal vertellen, en daardoor leest het als een trein. Ook staan er oefeningen in die je zelf kan doen en voorbeelden van hoe het bij haar werkte of bij haar klanten. En het belangrijkste, ook in dit boek komt natuurlijk weer naar voren hóe belangrijk jouw gedachtes zijn voor wat voor soort leven je hebt. Durf jij voor jezelf te gaan? Ik zou zeggen probeer het gewoon. Je hebt niets te verliezen. ☺️

 

Klik hier als je het boek wilt kopen.

Vraag en het wordt gegeven - Esther en Jerry Hicks

Vraag en het wordt gegeven

Schrijver: Esther en Jerry Hicks (de wijsheid van Abraham)

 

Meteen op bladzijde 2 van hoofdstuk 1 al een zin die zo met mij resoneert dat alleen hierdoor dit boek al een plaats verdient in deze boekenlijst. Daarnaast legt Abraham in dit boek haarfijn uit hóe de wet van aantrekking nou precies in zijn werk gaat. En vooral waarom je dit zou willen. En ook ben ik er door dit boek achtergekomen waarom ik me lang zo slecht voelde. Waarom ik die eetstoornis nodig had….en nu niet meer.

Ik weet dat ze ook het boek “The Law of Attraction” hebben uitgegeven, maar daar kwam ik gek genoeg niet erg lekker doorheen. Misschien moet ik die nog eens proberen 😉 Maar dit boek leest makkelijk. Ook al moet je hier en daar misschien een beetje door wat benamingen heen lezen, of er een ander woord voor in de plaats zetten wat wél bij je resoneert. En dat is helemaal OK. Het gaat niet om de bewoording maar om het gevoel. 

Of je voorafgaand aan het lezen al wat moet weten over de wet van aantrekking? Misschien wel handig maar het hoeft niet per se. Ze leggen duidelijk uit hoe gevoel staat tot gedachtes en hoe die staan tot vibraties etc. Wat vooral belangrijk is, is dat je open staat voor deze informatie.

 

Klik hier als je het boek wilt kopen. Of hier als je de Engelse versie wilt.

You Are A Badass - Jen Sincero

You Are A Badass

Schrijver: Jen Sincero

 

Dit is een van die boeken die voor mij life-changing is geweest. 
Jen Sincero weet met superveel humor (ja geregeld hardop gelachen), directheid en geweldige voorbeelden je naar een hogere frequentie te halen. Je krijgt echt zin om spannende, voor jou misschien out of the box stappen te gaan nemen in je leven. Echt een grote boost voor je mindset!

 

Na het lezen van dit boek ben ik een coach gaan zoeken voor mezelf. En dan ook meteen high end. Voor een bedrag waar ik voorheen van zou zijn flauw gevallen en had gedacht….dat geef je toch niet uit aan zelfontwikkeling?? JAWEL! Daar gaat het om. Keuzes maken die voor jou goed voelen. Die je uit je comfortzone én je sleur halen. Ja het is eng én het is fantastisch. Waarom? Omdat, wanneer je je buiten je normale paden gaat begeven, je zoveel nieuwe mensen, inzichten en gebeurtenissen op je pad krijgt. 

 

Echt een enorme aanrader dit boek!

 

Klik hier als je het boek wilt kopen. Of hier als je de Engelse versie wilt.

Return to The Why Cafe – John P Strelecky

Return to The Why Cafe

Schrijver: John P. Strelecky

 

In dit vervolg van “The Why Cafe” keert John terug naar het mysterieuze café dat dit keer in Hawaii staat. Wanneer hij daar is komt Jessica binnen. Zij is ditmaal degene die de richting in haar leven kwijt is. In de gesprekken die Jessica krijgt met John en de café medewerkers, vind je de antwoorden op de vragen: hoe kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, zodat je het leven met alle mogelijkheden kunt herontdekken en je weer kunt spelen in je eigen speeltuin? 

 

 

Ook dit boek leest als een trein en geeft heel veel inzichten in hoe je je leven kan benaderen. Daarnaast is het door de omgeving waar het zich afspeelt alsof je zelf ook even op Hawaii zit. Hawaii staat sinds het lezen van dit boek op mijn bucketlist 😉

 

Klik hier als je het boek wilt kopen.

The Why Cafe - John P Strelecky

The Why Cafe

Schrijver: John P. Strelecky

 

John is op een punt in zijn leven dat hij het allemaal niet meer weet. En dan beland hij in een café waar hij aan de hand van 3 vragen: Waarom ben je hier?, Ben je bang voor de dood?, Ben je voldaan? wordt meegenomen in een zoektocht naar zichzelf. Na de nacht in dit wonderlijke café is zijn leven niet meer hetzelfde.

Een heerlijk makkelijk te lezen boek vol inzichten, inspiratie en een positieve vibe.

 

Klik hier als je het boek wilt kopen.

Voor meer inspiratie bezoek mijn blog of luister mijn podcast. Veel tips en ervaringen op het gebied van herstellen van je eetstoornis.