Mijn week op Instagram #1

Mijn week op instagram

Panter sneakers

Woensdag waren mijn panter gympjes en ik onderweg naar Koninklijk Theater Carré.
Een vriendin van mij had mij namelijk meegevraagd voor een prachtig concert van Agnes Obel.

Koninklijk Theater Carre - voorstelling Agnes Obel

We hadden koninklijke plekken!

Studio Daphne Holthuizen Grafisch Ontwerp

Donderdag weer een dagje op onze fijne studio in het voormalig Iedersland College in Amsterdam West.

REBBEL & KEET in het Stedelijk Museum Amsterdam

Vrijdag gingen we met de studio (Eliane Roest, Linda Delis en Marike van Uitert) naar de museumshop van het Stedelijk Museum Amsterdam. Want REBBEL & KEET (van maakster Marike van Uitert) hebben daar hun intrek genomen. Super trots!
Voor REBBEL & KEET heb ik de website gemaakt. Zie hier!

Happy giftwrapping

Zaterdag werd de dochter van Marike 2 jaar en dat moest gevierd worden!
Toen ik de trap opliep hoorde ik haar al roepen Maphne (zoals ze mij noemt) cadeautje!!

Handmade Heaven Amsterdam

En afgelopen zonnige zondag ging ik samen met Eliane Roest (aka Roesthaakt) de boekpresentatie van creatief blogger Ingrid van Willenswaard van het blog Ingthings. Haar tweede boek Vive La Vie is een feest voor het oog en je krijgt meteen zin om ook allemaal mooie dingen te maken. De locatie was in de heerlijke craftstore Handmade Heaven. Ik had deze nieuwe locatie nog niet eerder kunnen bezoeken maar wat is het ontzettend mooi geworden!!! Als je in Amsterdam bent en je houdt van DIY dan is deze winkel zeker een bezoek waard.

Papierpakket Flow Magazine

Maandagavond kwam ik thuis en lag de Flow op de deurmat. Altijd fijn maar nu helemaal want er zat een papierpakket bij. Ontzettend mooie prints en het papier heeft ook nog verschillende structuren. Bijna te mooi om er wat mee te doen.

Ribbed crochet pattern Roesthaakt

Verder ben ik deze week begonnen met het haken van de “RIBBED” muts.
De mooie zachte wol kreeg ik van Eliane (roesthaakt) in deze fantastische verpakking. Daarmee wordt het haken vanzelf een feestje. Wil je zelf ook de “RIBBED” haken? Dat kan want hier kan je het patroon voor weinig aanschaffen.

HEMA BLOG Daphne Holthuizen

En dan kreeg ik afgelopen week ook nog goed nieuws. Want mijn tweede inzending voor het HEMA BLOG wordt binnenkort geplaatst. Deze foto is vast een voorproefje voor wat er gaat komen.

Op naar een nieuwe week.

Related Posts

2 Comments. Leave new

Leuk om zo te lezen wat je gedurende een week doet! en gefeliciteerd met het tweede blog voor HEMA!

Beantwoorden

Hai Karin,
Dank je wel!
Groetjes,
Daphne

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *