Mijn week op instagram #4

Mijn week op instagram | Donderdag 30 oktober tm woensdag 5 november 2014

Oeps ik loop een beetje achter….maar hier dan toch alsnog mijn week op instagram!

Badminton in de studio

Vorige week hard gewerkt op de studio en dan is het natuurlijk belangrijk dat je af en toe een pauze neemt.
Work & Play!

Grafisch-Werkcentrum-Amsterdam

Zaterdag ging ik met mijn Kadolabmaatje Linda op weg naar Amsterdam Oost voor een introductiecursus bij het Grafisch Werkcentrum Amsterdam.

Carpe Diem by Daphne Holthuizen Grafisch Ontwerp

Dit was het eindresultaat! Weten hoe dit tot stand is gekomen? Lees het hier!

Winter Winkel Amsterdam

Na onze workshop was het tijd om richting de Oudezijds Achterburgwal te fietsen om onze Kadolab spullen af te leveren bij de Winter WinkelEen Etsy popup shop in een voormalig bordeel! Het behang stamt nog van voormalig “bewoner” modeontwerp Edwin Oudshoorn. Hij nam na de dames van lichte zeden intrek in dit bijzondere pand. De Winter Winkel met producten van 25 Etsy Shops is nog open tm 24 december.

REBBEL & KEET webshop

Zondag en maandag heb ik gewerkt aan de webshop van REBBEL & KEET.
Dit was de eerste webshop die ik zelf maakte dus het was een uitdaging zullen we maar zeggen.

Tuin van mijn ouders

Woensdag was ik in Hilversum bij mijn vader. Want naast mijn werk als grafisch vormgever kan ik ook wat met cijfertjes en doe voor het bedrijf van mijn vader de BTW administratie. Altijd heerlijk om weer in even in mijn ouderlijk huis en tuin te zijn!

RIBBED hat | patroon Roesthaakt.nl

En deze week is mijn RIBBED muts met de pompon bovenop dan echt af!
Super blij mee. Patroon is van roesthaakt.nl

Kadolab in het Markita Winter magazine

Met Kadolab, de ontwerpstudio van mij en Linda, zitten wij ook op de Markita website met onze producten en donderdag kregen we een mail dat we in het Markita Online Winter Magazine worden vermeld. Super!

October collage instagram

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *