Mijn week op instagram #2

Mijn week op instagram | 16 tm 22 oktober

Landkaart @ de studio

Woensdag en donderdag waren studiodagen. Deze fantastische landkaart hebben we gevonden in de school waar we nu onze studio hebben. We like!!

Kadolab kaart in the making

Druk met de voorbereidingen voor de Local Goods Weekend Market waar ik het weekend met Kadolab weer ging staan.

Het Grote Avontuur

Vrijdag ging ik eerst langs één van de leukste winkels van Amsterdam, Het Grote Avontuur.
De winkel gaat helaas stoppen eind november dus reden genoeg om nog even langs te gaan.
Lees hier mijn hele impressie!

REBBEL & KEET bij Hebbes in Speelgoed

Na mijn bezoekje aan Het Grote Avontuur ging ik langs bij Hebbes in Speelgoed waarvoor ik ook het logo heb gemaakt. Nieuwsgierig? Kijk hier. Vandaag namen REBBEL & KEET hun intrede in de winkel.
Loop je binnenkort door de Haarlemmerstraat? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in de etalage!

Sophie de Giraf

Zaterdagavond was het tijd voor een rustig avondje oppassen bij een vriendin op haar zoontje.
Lief!!!! En ja ook hier vond ik tussen al het speelgoed Sophie de Giraf. Dat blijft toch wel een schatje.

Local Goods Weekend Market @ De Hallen Amsterdam

Zondag was het vroeg dag want ik ging samen met Linda met wie ik samen Kadolab heb weer staan op de Local Goods Weekend Market. Heb je het gemist? Dan is de volgende kans op 29 november! Kan je meteen je kerstkaarten bij ons inslaan.

Foodhallen @ Amsterdam West

En toen ik er toch was ben ik natuurlijk wel even bij de net geopende Foodhallen naar binnen gelopen.
Wowwww wat is dat mooi geworden!! Een grote bar in het midden met daarnaast tafels en stoelen waar je gezellig kan zitten en daarom heen zo ontzettend veel lekkere eetstandjes. Super plek om een gezellig avondje te eten. Wel jammer dat het al om 20u en soms om 21u sluit. Maar gelukkig zijn er nog genoeg leuke plekken vlakbij waar je daarna nog naartoe kan.

Envelope Notebook @ Ingthings tafel

Helaas was de rest van de week wat saaier want ik had de griep te pakken. Dus heb ik lekker een beetje op instagram zitten rondkijken en zag daar ineens het Envelope Notebook van Kadolab voorbijkomen bij super blogger Ingthings! Dat is nog eens een leuke verrassing.

Hopelijk volgende week weer spannende dingen!

Related Posts

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *