Slide Background

Coach aanbod

Mindset coaching voor
meer werkgeluk en zelfvertrouwen

Wat goed dat je ervoor hebt gekozen het heft in eigen hand te nemen.

Jij gelooft er dus in, net als ik, dat je jouw leven positief kan transformeren.

 

Niet meer de hele dag geteisterd worden door negatieve gedachtes.
Niet meer het gevoel dat anderen het beter voor elkaar hebben dan jij.
Niet meer geleefd worden terwijl je diepste verlangen vrijheid is.
Niet meer tegengehouden worden door angsten.

Niet meer het gevoel dat je, tegen beter weten in, duizend ballen moet hooghouden.

 

Tijdens het coach traject leer je hoe:

❋ je de regie terugpakt.
❋ je vanuit jouw eigen verlangens kan gaan leven op jouw voorwaarden.
❋ je dealt met belemmerende gedachtes die jou klein houden.

❋ je jouw kernwaardes kan inzetten voor innerlijk geluk.

 

Je gaat van figurant naar leading lady!

Jij bent de enige die verandering kan brengen in jouw leven en
ik ga jou de boost en tools geven dat je het ook gaat durven.

 

“Als je doet wat je deed,
krijg je wat je kreeg.”


Albert Einstein

 


Het is tijd voor verandering!!
Je gaat de handrem van jouw leven halen en
vol gas richting geluk, rust en zelfvertrouwen.

Bekijk hieronder wat het beste bij jouw situatie past
en neem die eerste stap als leading lady!

 

🡳

Coach aanbod

Mindshift kickstart

 

Een losse sessie PSYCH-K®

 

In principe raad ik altijd om aan een serie van 4 of 8 sessies te boeken (afhankelijk van je hulpvraag) om écht die transformatie in gang te zetten.

 

De losse sessie is perfect:

 • wanneer je wilt onderzoeken of PSYCH-K® bij je past óf
 • wanneer je een heel duidelijk omlijnde korte (levens)vraag (issue) hebt óf
 • wanneer je al eerder sessies hebt gehad en je graag een “APK” wilt.

 

Voor deze sessie kies je één specifiek probleem/vraagstuk waar we mee aan de slag gaan.

 

Je gaat ontdekken wat de overtuiging is die ervoor zorgt dat je dit probleem ervaart en uiteraard gaan we deze overtuiging met PSYCH-K® transformeren naar een wél helpende overtuiging. Ook krijg je een mooi actieplan mee zodat je met deze nieuwe mindset in jouw dagelijks leven aan de slag kan gaan en zo de veranderingen kan gaan waarnemen.

 

Sessie:

⪼  Duur: 60-75 min.

⪼  Plaats: Hoenderloo of online via Zoom

⪼  Concreet stappenplan

⪼  Na afloop samenvatting van de sessie per mail

€149 (inc. 21% btw)

Strippenkaarten

 

Merk je dat je al langere tijd worstelt met diverse uitdagingen of één groot thema dat jouw geluk in de weg staat? Dan is de strippenkaart voor jou een goed uitgangspunt.


Bij complexere thema’s spelen namelijk vaak meerdere belemmerende overtuigingen op verschillende niveaus een rol en is het verstandig om deze stuk voor stuk aan te pakken. 
Meerdere sessies boeken is verstandig wanneer je kampt met bijvoorbeeld:

 • een voortdurende stroom van negatieve gedachtes
 • depressieve gevoelens
 • een burn-out
 • overmatige stress
 • een diepgeworteld gebrek aan zelfvertrouwen en laag zelfbeeld


Na afloop van dit traject heb jij de moed en het vertrouwen om te kiezen voor jezelf en voel je dat jij de regie kan hebben wanneer jij dat wilt. Met als gevolg meer rust én zelfvertrouwen.

 

Voor alle sessies geldt:

⪼  Duur: 60-75 min.

⪼  Plaats: Hoenderloo of online via Zoom

⪼  Concreet stappenplan

⪼  Na afloop samenvatting van de sessie per mail

Make a Change – 4 sessies

€ 497  (of in 2 termijnen van €255) (inc. 21% btw)

*sessies zijn 3 maanden geldig

In Charge – 8 sessies

€ 880 (of in 3 termijnen van € 297) (inc. 21% btw)

*sessies zijn 6 maanden geldig

Twijfel je over hoeveel sessies er het beste bij jouw situatie passen of heb je nog andere vragen? Vraag hier gratis een kennismakingsgesprek aan.

REVIEWS

“Daphne heeft mij alles goed uitgelegd over PSYCH-K. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in de methode. Daphne heeft een heerlijke stem om naar te luisteren. Ik voelde me op mijn gemak bij haar zodat ik ook mijn probleem met haar durfde te delen. De methode is snel en effectief. Ik heb vorige week de sessie gehad en begin me al gemakkelijker bij verschillende mensen te voelen.”

 

Vanessa

“Na de sessie voelde ik me 10 kilo lichter.
Er viel een last van mijn schouders”

 

Lisa

“Ik voelde me meteen op m’n gemak en je gevoel voor humor en liefdevolle begeleiding maakte dat ik me helemaal open kon stellen en zo tot super mooie doelovertuigingen kwam die we vervolgens in mijn onderbewuste hebben opgeslagen. Dank je wel!”

 

Marianne

“De sessie voelde echt als een cadeautje

 

Danielle
“Gisteren heb ik voor het eerst een PSYCH-K sessie gedaan met Daphne en ik was verbaasd over wat het met me deed!  Daphne’s aanpak en uitleg is helder en duidelijk en ze wist me goed aan te voelen en begeleiden door de sessie heen. Tijdens het doen van de balans voelde ik echt iets veranderen en na de sessie voelde ik me opener, vrijer. Heel fijn dat ik ook nog een bericht kreeg met een overzicht van wat we hadden gedaan tijdens de sessie om als reminder te kunnen gebruiken. Ik zou een PSYCH-K sessie bij Daphne zeker aanbevelen!

 

Jeske

Vragen die je wellicht hebt:

PSYCH-K® is geschikt voor alle vrouwen die graag het leiderschap over hun eigen leven willen gaan nemen. Vrouwen die klaar zijn om aan te kijken wat hen belemmert en deze blokkades willen opheffen. En die daarna ook echt acties willen nemen om met hun nieuwe potentieel, de helpende overtuiging, aan de slag te gaan. 

In PSYCH-K® gaat het echt om wat je wél wilt en we gaan niet eindeloos door op wat je niet wilt en waar het vandaan komt. Uiteraard is er ruimte om te delen waar je tegenaan loopt, alleen blijven we hier niet uren bij stilstaan omdat je bij mij komt om vooruit te komen in plaats van stil te blijven staan.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je openstaat voor de methode, maar als je al tot hier hebt gelezen lijkt me dat wel het geval😉

 

Je hebt het hierboven wat uitgebreider kunnen lezen maar hier nog even in het kort:

 • Je start met vertellen tegen welk probleem je aanloopt dat je graag wilt oplossen of het doel dat je graag wilt bereiken maar wat maar niet lukt. 
 • We gaan op zoek naar de onbewuste belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden en vanuit daar stel je een mooie doelovertuiging (wat wil je wél geloven) op.
 • We spiertesten of de doelovertuiging al wordt geloofd op onderbewust niveau of niet. 
 • Wanneer dat nog niet het geval is begeleid ik je stap voor stap door het “Balans” proces. Hierdoor ga je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten in je onderbewuste opslaan.
 • Ten slotte maak je een actieplan om de overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk te brengen.

Zie dit laatste als bijvoorbeeld een locatie die je wilt bereiken met de bus. Je hebt een kaartje (dit geeft jou de mogelijkheid om jouw doel te bereiken net als een helpende overtuiging) maar het kaartje zonder actie (het daadwerkelijk op de bus stappen) brengt jou niet bij jouw doel. Oftewel je zal, in veel gevallen, actiestappen moeten nemen om jouw doel te bereiken. En jouw nieuwe overtuigingen gaan er vervolgens voor zorgen dat dit een stuk makkelijker zal gaan. 

Een PSYCH-K® Balans is wat we in PSYCH-K® het veranderingsproces noemen. Dit proces is ontworpen om een ​​optimale verbinding en balans tussen de twee hersenhelften te creëren. Beide hersenhelften worden op de deze manier namelijk geactiveerd. Iets dat je ook ziet bij geoefende yogis. Deze Hele Brein Staat, zoals we dat noemen, is ideaal voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn omdat er niet reactief wordt gereageerd vanuit oude patronen, maar dat het dus mogelijk is om nieuwe overtuigingen op te slaan in het onderbewuste brein. Overtuigingen die jou gaan helpen om je gewenste doelen eerder te gaan bereiken.

Met behulp van spiertesten kunnen wij communiceren met jouw onderbewuste. Het is namelijk belangrijk dat je weet wat jouw onderbewuste wél en niet gelooft. En zo kan je ook testen of een nieuwe helpende overtuiging daadwerkelijk is opgeslagen in jouw onderbewuste.

Wanneer wij op locatie afspreken gaat het alsvolgt:
We beginnen met het tot stand brengen van communicatie.
Ik stel jou een aantal testvragen terwijl jij ontspannen staat, kin parallel aan de vloer en blik 45 graden naar beneden gericht, en je arm in een hoek van 90 graden opzij houdt. Nadat jij antwoord geeft op de vragen test ik door een lichte druk op jouw arm te geven. Blijft je arm staan dan noemen we dat sterk. Dit geeft aan dat er een sterkere energiestroom door je lichaam gaat. Gaat je arm een beetje of meer naar beneden dan noemen we dat zwak. Je zal zelf voelen dat jouw lichaam dit aangeeft en dat dit niet komt door de lichte druk die ik geef op jouw arm.

Sterk = bij iets waar je het mee eens bent (ja), iets dat je aangenaam vindt, iets dat voor jou waar is
Zwak = bij iets waar je met mee oneens bent (nee), iets dat je onaangenaam vindt, is dat voor jou onwaar is.

Wanneer de communicatie tot stand is gebracht gaan we jouw nieuwe doelovertuiging (wat wil je wél) testen. En wanneer deze zwak is ga je hiervoor een Balans doen.

Hoe kan je dan spiertesten bij een online sessie?:
Alles is met elkaar verbonden. Daarom kunnen we met behulp van een proces dat plaatsvervanging heet, een koppeling tussen onze systemen maken. Op die manier kan ik op afstand de spiertesten voor jouw uitvoeren. Het veranderingsproces doe je zelf. Online PSYCH-K® sessies zijn net zo eenvoudig, krachtig en effectief als sessies op locatie.

Voorlopig is het alleen mogelijk om online sessies te boeken. Wanneer sessies op locatie weer een optie is vermeld ik dat op deze website.

Kies je voor online sessies dan hier een aantal belangrijke tips:

 • Zorg voor een goede internetverbinding
 • Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet wordt gestoord of afgeleid
 • Zorg dat je water of thee bij de hand hebt en vooraf voldoende drinkt
 • Mocht je aantekeningen willen maken zorg dan dat je pen en papier bij de hand hebt.

Ik val in de privésector en dat wordt niet vergoed. Maar als jij voor jezelf kiest en gaat voor een traject dat écht bij jou past dan heb je de belangrijkste stap al genomen. Dan ga jij zo krachtig dit traject in en ga je er ontzettend veel uithalen! Zie het als een investering voor een mooi relaxed (werk)leven.

Ook is het mogelijk om jouw werkgever te vragen het traject te vergoeden. Dit is heel normaal wanneer je op werkgebied worstelt met een probleem. Jouw werkgever ziet ook zijn werknemers graag gelukkig.