Start to live - eetstoornis coaching

Eetstoornisherstel met PSYCH-K®

 

 

Is dit herkenbaar voor je?

 

✮  het voelt alsof je stilstaat terwijl iedereen om je heen wél een leven leidt.

✮  je hebt continue een negatieve stem in je hoofd.

✮  je bent altijd bezig met zelfopgelegde eetregels.

✮  je voelt je de hele tijd onzeker.

✮  je bent continue met anderen bezig zijn. Wat vinden ze van mij? Ben ik geen last? Doe ik het wel goed?

✮  je voelt je eenzaam en onbegrepen.

 

Waarschijnlijk kan je er ook nog wel een paar toevoegen aan dit lijstje.

En één ding is zeker, deze punten komen allemaal voort uit hoe jij jouw wereld ziet.
Door jouw (belemmerende) overtuigingen zie en ervaar jij jouw leven als zwaar en is het heel moeilijk om jezelf te zijn. Als je dat überhaupt al zou mogen van jezelf. Jezelf zijn.

Het mooie is dat je deze overtuigingen zelf hebt opgeslagen in jouw onderbewuste en dat betekent ook dat jij ze kan gaan transformeren naar overtuigingen die jou helpen. Overtuigingen waardoor jij het leven op een andere manier kan gaan beleven. Een leven waarin jij wél de persoon mag zijn die je diep van binnen al bent. En zodra je vol overtuiging en betekenis jezelf mag zijn zal jij gaan voelen dat je de eetstoornis niet meer nodig hebt. 

 

Een eetstoornis hebben is geen keuze, maar herstellen is dat wél!

Individuele Eetstoornis Coaching

Wat gaan we doen?

Het wordt tijd dat jij de regie neemt over jouw leven en dit niet meer overlaat aan de eetstoornis.
Leven vanuit wie JIJ bent, wat JIJ leuk vindt en vooral met JOU aan het stuur.

Jij wordt weer de hoofdpersoon in jouw leven!

 

Hoe we dat doen?

 

De methode waar we mee gaan werken is PSYCH-K®.
Kort gezegd is dit een ritueel proces waarmee we belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau blijvend kunnen transformeren naar helpende overtuigingen. Klik hier als je meer wilt weten over deze methode.

 

We gaan dus op zoek naar jouw belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat jij jouw eetstoornis (nu) nog niet los kan laten. Want jouw overtuigingen creëren jouw gedachten, jouw gedachten creëren jouw acties en jouw acties creëren jouw leven. Oftewel, het is super belangrijk dat jij aan de slag gaat met het creëren van overtuigingen die jou wél dienen om zo het leven te manifesteren dat jij verdient. Tijdens de sessies gaan we deze belemmeringen stuk voor stuk aanpakken.

 

Waarschijnlijk voelt jouw eetstoornis als een middelpunt in jouw leven. Alles is ermee verweven en het is lastig om één duidelijke oorzaak te vinden die ervoor zorgt dat de eetstoornis kan blijven bestaan. Daarom onderzoeken we ook alle kanten van jouw leven. Denk aan relaties, werk, familie, zelfliefde etc. En op al deze niveaus ga jij jouw belemmerende overtuigingen transformeren naar helpende overtuigingen.

 

Want pas wanneer jij op een andere manier naar jouw wereld kan gaan kijken zal jouw wereld ook veranderen.

 

Wat ik als coach belangrijk vind?

 

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij jezelf kan zijn en dat je je veilig voelt in gesprek met mij. Dat je eerlijk durft te zijn en vertrouwen voelt om alles wat er op je hart ligt te vertellen. Ik kijk niet zo snel ergens van op. Juist omdat ik, op mijn eigen manier, ook in jouw schoenen heb gestaan.  De coachsessies zijn er voor jou! Dit betekent natuurlijk ook dat jij je eigen verantwoordelijkheid pakt! Je gaat er helemaal voor en staat open voor nieuwe inzichten en gaat hier ook mee aan de slag. Want als je doet wat je altijd deed zal je krijgen wat je altijd kreeg.

Deze vrouwen gingen je voor:

Review eetstoorniscoaching 4
Review eetstoorniscoaching 6
Review eetstoorniscoaching 8
Review eetstoorniscoaching 1
Review eetstoorniscoaching 9
Review eetstoorniscoaching 5
Review eetstoorniscoaching 2
Review eetstoorniscoaching 10

Tarief

Eetstoornisherstel met PSYCH-K®

 

In dit traject gaan we m.b.v. PSYCH-K® al jouw belemmerende overtuigingen aanpakken die vast zitten aan jouw eetstoornis zodat jij gaat voelen dat je het leven ook aan kan zonder eetstoornis.

 
 • 1x 60 min. intake + 9x 60-90 min. PSYCH-K® sessie
 • Inclusief tussentijds mailsupport
 • BONUS: de online training “Start to Live” t.w.v. €397
 • Op locatie of online via Zoom

 

€2037

€1549 (of 3 termijnen van €533)

Verlenging van een traject is mogelijk met losse sessies of met een pakket van 4 sessies.

Vragen die je wellicht hebt:

Op deze pagina "Wat is PSYCH-K®?" kan je meer lezen maar hieronder nog even de korte samenvatting van hoe de sessies eruit zien:

 • Je start met vertellen tegen welk probleem je aanloopt dat je graag wilt oplossen of het doel dat je graag wilt bereiken maar wat maar niet lukt. 
 • We gaan op zoek naar de onbewuste belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden en vanuit daar stel je een mooie doelovertuiging (wat wil je wél geloven) op.
 • We spiertesten of de doelovertuiging al wordt geloofd op onderbewust niveau of niet. 
 • Wanneer dat nog niet het geval is begeleid ik je stap voor stap door het “Balans” proces. Hierdoor ga je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten in je onderbewuste opslaan.
 • Ten slotte maak je een actieplan om de overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk te brengen.

Zie dit laatste als bijvoorbeeld een locatie die je wilt bereiken met de bus. Je hebt een kaartje (dit geeft jou de mogelijkheid om jouw doel te bereiken net als een helpende overtuiging) maar het kaartje zonder actie (het daadwerkelijk op de bus stappen) brengt jou niet bij jouw doel. Oftewel je zal, in veel gevallen, actiestappen moeten nemen om jouw doel te bereiken. En jouw nieuwe overtuigingen gaan er vervolgens voor zorgen dat dit een stuk makkelijker zal gaan. 

Een PSYCH-K® Balans is wat we in PSYCH-K® het veranderingsproces noemen. Dit proces is ontworpen is om een ​​optimale verbinding en balans tussen de twee hersenhelften te creëren. Deze Hele Brein Staat, zoals we dat noemen, is ideaal voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn met nieuwe overtuigingen en percepties die essentieel zijn om je doelen te bereiken.

Door de balans die ontstaat tussen jouw twee hersenhelften kan je zonder remmingen rechtstreeks naar je doel gaan.

Met behulp van spiertesten kunnen wij communiceren met jouw onderbewuste. Het is namelijk belangrijk dat je weet wat jouw onderbewuste wél en niet gelooft. Zo kan je namelijk ook testen of een nieuwe helpende overtuiging daadwerkelijk is opgeslagen in jouw onderbewuste.

Wanneer wij op locatie afspreken gaat het alsvolgt:
We beginnen met het tot stand brengen van communicatie.
Ik stel jou een aantal testvragen terwijl jij ontspannen staat, kin parallel aan de vloer en blik 45 graden naar beneden gericht, en je arm in een hoek van 90 graden opzij houdt. Nadat jij antwoord geeft op de vragen test ik door een lichte druk op jouw arm te geven. Blijft je arm staan dan noemen we dat sterk. Dit geeft aan dat er een sterkere energiestroom door je lichaam gaat. Gaat je arm een beetje of meer naar beneden dan noemen we dat zwak. Je zal zelf voelen dat jouw lichaam dit aangeeft en dat dit niet komt door de lichte druk die ik geef op jouw arm.

Sterk = bij iets waar je het mee eens bent (ja), iets dat je aangenaam vindt, iets dat voor jou waar is
Zwak = bij iets waar je met mee oneens bent (nee), iets dat je onaangenaam vindt, is dat voor jou onwaar is.

Wanneer de communicatie tot stand is gebracht gaan we jouw nieuwe doelovertuiging (wat wil je wél) testen. En wanneer deze zwak is ga je hiervoor een Balans doen.

Hoe kan je dan spiertesten bij een online sessie?:
Alles is met elkaar verbonden. Daarom kunnen we met behulp van een proces dat plaatsvervanging heet, een koppeling tussen onze systemen maken. Op die manier kan ik op afstand de spiertesten voor jouw uitvoeren. Het veranderingsproces doe je zelf. Online PSYCH-K® sessies zijn net zo eenvoudig, krachtig en effectief als sessies op locatie.

Nee, er is geen wachtlijst en dat betekent dat je na een kennismakingsgesprek al snel van start kan.

Nee dat is niet nodig. Wanneer jij voelt dat jij een eetprobleem of eetstoornis heeft is dit voor mij genoeg om te weten dat jij hulp nodig hebt.

Ik val in de privésector en dat wordt niet vergoed. Maar als jij voor jezelf kiest en gaat voor een traject dat écht bij jou past dan heb je de belangrijkste stap al genomen. Dan ga jij zo krachtig dit traject in en ga je er ontzettend veel uithalen! Zie het als een investering voor een mooi relaxed leven.

Beide opties zijn mogelijk.

Kies je voor online sessies dan hier een aantal belangrijke tips:

 • Zorg voor een goede internetverbinding
 • Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet wordt gestoord of afgeleid
 • Zorg dat je water of thee bij de hand hebt en vooraf voldoende drinkt
 • Mocht je aantekeningen willen maken zorg dan dat je pen en papier bij de hand hebt.

Kies je voor sessies op locatie dan vinden deze plaats in mijn prachtige praktijkruimte in Amsterdam bij Stories op de Keizersgracht 394
Voor de locatie sessies moet ik vooraf de ruimte boeken dus dit stemmen we dan met elkaar af.

Nee. Ik ben geen arts of psychiater. Dit is belangrijk om te weten. Voor medisch advies zal je dus altijd in contact moeten blijven met je huisarts. Deze verantwoordelijkheid ligt daarom ook bij jezelf.

Wanneer deze vraag al in je opkomt zegt dit waarschijnlijk genoeg. Als jij ook maar enigzins voelt dat jij jouw leven niet ten volle kan leven als gevolg van een eetprobleem of eetstoornis dan mag jij om hulp vragen.

Mijn coaching is voor vrouwen van boven 20 jaar die écht willen herstellen. 
Je doet het niet voor je ouders of partner, maar voor voor jezelf!
Lees dus deze pagina + de "wat is PSYCH-K®" pagina goed door.

Daarnaast is het voor mij belangrijk dat jij je bij mij goed voelt en andersom. Daarom hebben we voor dit traject eerst een kennismakingsgesprek. Als het goed voelt dan kunnen we meteen van start. 

Wanneer jij gevaarlijk ondergewicht hebt waardoor het voor jou moeilijk is om de sessies mentaal bij te benen kan ik beslissen dat het beter is om eerst andere hulp te gaan zoeken. 

We plannen iedere keer samen een nieuwe afspraak in.

Wanneer je minder dan 48 uur van tevoren een coachsessie afzegt zonder plausibele reden dan gaat deze helaas verloren.

Niemand is hetzelfde. En herstellen doe je op je eigen tempo. Hoeveel tijd je in totaal nodig hebt is dus van tevoren niet zeggen. Daarom is verlenging uiteraard mogelijk. Na dit traject kan je telkens met 4 sessies tegelijk verlengen.

“Een eetstoornis hebben is geen keus,

maar herstellen is dat wél!”