Contentkalender da’s handig

Hoe vaak liepen wij met Kadolab niet achter de feiten aan. Nog snel een dag voor Valentijnsdag wat kaarten ontwerpen en online gooien. Oh jee is het Moederdag? Laten we last minute dan nog maar een leuke actie bedenken. Heel vermoeiend en vooral ook zonde! Want met vooruit werken kan je je veel beter voorbereiden op de verschillende gebeurtenissen in het jaar. Dan is het nog eens mogelijk om een mooie winactie op te zetten of een inhaker te ontwerpen.

Contentkalender-First-Drafts-Dont-Have-To-Be-Perfect-They-Just-Have-To-Be-Written

Overkomt jou dit ook altijd met je blog of webshop? En wil je dit jaar beginnen met goede voornemens om in alle rust je blogs, tweets, facebookposts en actuele ontwerpen goed voor te bereiden? Dan heb ik hier de oplossing!

In samenwerking met social media manager Eliane Roest heb ik namelijk een contentkalender ontworpen.
Een kalender waarop veel belangrijke data al voor je zijn ingevuld. Zo kan je op tijd je al je social media content inplannen of de producten die je aanbiedt aanpassen op bijzondere evenementen en data. Wil je meer informatie over een event? Dan kan je in de PDF download op het evenement klikken en dan wordt je meteen naar de desbetreffende website (waar van toepassing) geleid. Daarnaast is er in de kalender genoeg ruimte voor je eigen input. Bestaat jouw bedrijf in februari 1 jaar? Zet het er meteen in. Sta je op een markt? Zet het erin!

Contentkalender Februari 2015

En hoera hij is gewoon gratis!
Klik hieronder om februari gratis te ontvangen.
De volgende maanden zullen langer van tevoren beschikbaar worden. Hierover ontvang je dan een mailtje.

Ja stuur mij de gratis contentkalender!

Related Posts

Contentkalender juni
Talk like a pirat
Week in beeld

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *